Portless Trinity 4 681 102

Feledhetetlen élmény minden korosztálynak!

A hajózás egy élmény, de felmerült már benned, hogy a kényelmetlen fedélzet, a költséges fenntartás és tárolás, a jogosítvány szüksége és a hosszas előkészület az élmény rovására mehet…?

A Portless hajók CE tanúsítvánnyal rendelkeznek és a C tervezési kategóriába tartoznak. Ebből adódóan jogosítvány nélkül is vezethetők, elektromos meghajtásuk révén (benzinmotorral is szerelhető) védett vizeken, és tengeren is használhatóak. A Trinity modell jellegzetessége, a könnyű szállíthatóság, kiváló kezelhetőség, és fedélzete 6 fő számára optimális. A trimarán hajótest kialakításának köszönhetően rendkívül stabil, kikötő a tárolásához nem feltétlen szükséges! Ideális nagyobb családoknak és baráti társaságoknak! Szolgáltatásként Európa szerte keresett.

Műszaki adatok:
• Hossz: 4.3m
• Szélesség: 2.5m
• Merülés: 15cm
• Súly: 110 kg
• Hatótávolság: 8/4/2,5 óra (45km/22km/14km)
• Maximális terhelhetőség: 600 kg

Elektromos hajóárakhoz képest rendkívül kedvező áron! A feltüntetett ár az alapmodell nettó ára. Szabd saját igényeidre Trinity-d a Portlessboats weboldalon található konfigurátorral!

Ha idén már nem szeretnél a magas költségekkel és a hosszas előkészülettel szenvedni, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Kapcsolatfelvétel

Gárdony, Munkácsy Mihály u. 13, 2484 +36 30 285 0821 https://portlessboats.com/

Kérem írja be, mennyi 5+3=? (Humán teszt)

Kategória Motorcsónak 5 m-től Évjárat 2024 Motor márka, hengerűrtartalom Epropulsion Hozzáadva máj 8, 2024 Nézettség 45
Multi Yacht
Hírös Yacht
Maritime Hajósbolt
Cégteszt
Hajobazar.hu A hajós közösség apróhirdetési portálja.