Portless Dinghy 2 314 300

Feledhetetlen élmény minden korosztálynak!

A hajózás egy élmény, de felmerült már benned, hogy a kényelmetlen fedélzet, a költséges fenntartás és tárolás, a jogosítvány szüksége és a hosszas előkészület az élmény rovására mehet…?

A Portless hajók CE tanúsítvánnyal rendelkeznek és a C tervezési kategóriába tartoznak. Ebből adódóan jogosítvány nélkül is vezethetők, elektromos meghajtásuk révén (benzinmotorral is szerelhető) védett vizeken, és tengeren is használhatóak. A Dinghy modell jellegzetessége, a rendkívüli helytakarékosság (egy kisebb autó csomagtartójában szállítható) fedélzete tágas és akár 4 fő számára is kiváló. A trimarán hajótest kialakításának köszönhetően stabil, a legkisebbek is biztonságban érezhetik magukat rajta! Kiemelt kedvence az utazóknak, lakókocsisoknak, apartmanoknak és kisebb családoknak!

Műszaki adatok:
• Hossz: 3.7m
• Szélesség: 1.9m
• Magasság: 2.1m
• Súly: 73kg
• Hatótávolság: 2,5 óra (15km)
• Maximális terhelhetőség: 400 kg

Elektromos hajóárakhoz képest rendkívül kedvező áron! A feltüntetett ár az alapmodell nettó ára. Szabd saját igényeidre Dinghy-d a Portlessboats weboldalon található konfigurátorral!

Ha idén már nem szeretnél a magas költségekkel és a hosszas előkészülettel szenvedni, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Kapcsolatfelvétel

Gárdony, Munkácsy Mihály u. 13, 2484 +36 30 285 0821 https://portlessboats.com/

Kérem írja be, mennyi 5+3=? (Humán teszt)

Kategória Motorcsónak 5 m-ig Évjárat 2024 Motor márka, hengerűrtartalom Epropulsion Hozzáadva máj 8, 2024 Nézettség 38

Legnépszerűbb

Multi Yacht
Hírös Yacht
Maritime Hajósbolt
Cégteszt
Hajobazar.hu A hajós közösség apróhirdetési portálja.