Portless DeLuxe II 10149720

Feledhetetlen élmény minden korosztálynak!

A hajózás egy élmény, de felmerült már benned, hogy kényelmetlen a fedélzet, költséges a fenntartás és a tárolás, a jogosítvány megléte elengedhetetlen és a hosszas előkészület az élmény rovására mehet…?

A Portless hajók CE tanúsítvánnyal rendelkeznek és a C tervezési kategóriába tartoznak. Ebből adódóan jogosítvány nélkül is vezethetők, elektromos meghajtásuk révén (benzinmotorral is szerelhető) védett vizeken, és tengeren is használhatóak. A Deluxe modell jellegzetessége, hogy fedélzetét kényelmesen egyszerre akár 10 fő is élvezheti, így ideális feledhetetlen családi kirándulásokhoz, vízi bulikhoz, baráti összejövetelekhez! A trimarán hajótest kialakításának köszönhetően pedig rendkívül stabil, a legkisebbek is biztonságban érezhetik magukat!

Műszaki adatok:
• Hossz: 6.9m
• Szélesség: 2.9m
• Súly: 350 kg
• Hatótávolság: 4/8/16 óra (22km/45km/80km)
• Maximális terhelhetőség: 800 kg

Elektromos hajóárakhoz képest rendkívül kedvező áron! A feltüntetett ár az alapmodell nettó ára. Szabd saját igényeidre DeLuxe-od a Portlessboats weboldalon található konfigurátorral!

Ha idén már nem szeretnél a magas költségekkel és a hosszas előkészülettel szenvedni, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Kapcsolatfelvétel

Gárdony, Munkácsy Mihály u. 13, 2484 +36 30 285 0821 https://portlessboats.com/

Kérem írja be, mennyi 5+3=? (Humán teszt)

Kategória Motorcsónak 5 m-től Évjárat 2024 Motor márka, hengerűrtartalom Epropulsion Hozzáadva máj 8, 2024 Nézettség 44
Multi Yacht
Hírös Yacht
Maritime Hajósbolt
Cégteszt
Hajobazar.hu A hajós közösség apróhirdetési portálja.