Duna 6.1 Kadét Nettó 41.200 €-tól.

A Duna Kadét egy nyitott felépítésű, sportosan elegáns hajó, amely a klasszikus: a „régi világbeli” motorcsónakok világát idézi. Ezt tükrözi a megjelenés, ahol a cél, a márkára jellemző stíluselemek következetes alkalmazása volt. A külső karaktert meghatározza a kézzel gyártott magas minőségű teakfa fedélzet. A fa nagymértékű alkalmazása részben múltidézés, valamint cégünk profiljából eredően tudatos döntés is, amelyben a környezeti fenntarthatóság játssza a főszerepet. A hajó oldalán szintén a cégünkre jellemző motívumok jelennek meg, a formához igazított módon. A Kadét matricázása a versenyhajók hangulatát idézi. A modellt egy színben, kettős fényezéssel és matricázással is kínáljuk.
A Kadét belső terének kialakításakor az esztétikus megjelenés és a praktikum is kulcsszerepet játszott. A megjelenésben egyszerűségre, letisztultságra törekedtünk – itt is kiemelve a fában rejlő szépséget. A műszerfalat analóg mérőkkel láttuk el, a klasszikus hangulat elérése érdekében. A magas minőségben kárpitozott vezetőülést úgy alakítottuk ki, hogy dönthető legyen, így lehetővé téve a belső tér átalakítását. A szállítható 6 személynek így tudjuk biztosítani a legoptimálisabb térkihasználást. A hajó felszerelései és a bimini tető a hajó orrában, rejtve kapnak helyet.
A Kadétot úgy alakítottuk ki, hogy bármilyen változatban ugyanolyan kifinomult vezetési élményt nyújtson. A hajó választható elektromos, vagy akár hagyományos motoros változatokban egyaránt.
Duna 6.1 Kadét típusunk a Budapest Boat Show 2023. Újdonság Pályázat 2. helyezését érte el hajó kategóriában, valamint a Legzöldebb Termék Különdíjat is elnyerte.

MŰSZAKI ADATOK

Teljes hossz.: 6.10 M
Teljes szélesség.: 2.10 M
Merülés max: 0.6 M
Szállítható szem. száma: max 6 fő
Menetkész tömeg: 970 kg-tól
1. Motor típus: SUZUKI külmotor
2. Motor típus: E’dyn e-motor
Teljesítmény : Eladási árlista szerint választott
Sebesség
Külmotoros változatnál: 60 LE – 40 km/óra-tól
Elektromos változatnál: 4,3 kW -9 km/óra-tól
CE kategória: C

Nettó 41.200 €-tól.

Kapcsolatfelvétel

9025 Győr, Ikrényi út 14. +36 30 / 939-7598 http://www.dunahajok.hu

Kérem írja be, mennyi 5+3=? (Humán teszt)

Kategória Motorcsónak 5 m-től Évjárat 2024 Hozzáadva máj 27, 2024 Nézettség 75
Multi Yacht
Hírös Yacht
Maritime Hajósbolt
Cégteszt
Hajobazar.hu A hajós közösség apróhirdetési portálja.