Eladóvá vált egy kitünő állapotú ILVA Miami 20 Cabin, Honda BF 100 Le-s motorral! 7990000

Eladóvá vált egy kitünő állapotú ILVA Miami 20 Cabin, Honda BF 100 Le-s motorral!

A hajó kitünő választás túrázásra, nappali hajózásra, horgászatra és az éjszakai szállásra egyaránt. A hajó hatalmas orr kiülőjén napozhatunk vagy akár pergető horgászhatunk is. A teljes hossza 6,1 méter, a szélessége 2,15 méter amely olyan harmonikus térelosztással van kialakítva mind a fedett, mind pedig a zárt és nyitott részeiben, hogy a család minden tagja élvezni tudja! Ezt a méretet még személyautóval is normálisan lehet szállítani közúton.
A hajó könnyedén siklik a vízen ami annak is köszönhető, hogy a hullámokat a pilótaüléstől kicsit hátrább vezeti ki és ezáltal 30 csomós sebesség fölé tud menni.

A hajót 2019-ben Olaszországban szerelték fel egy új HONDA BF 100 A négyütemű motorral! A hajónak és a motornak minden eredeti papírja meg van és Magyar hajólajstrom számmal rendelkezik. A hajótest teljesen ozmózis mentes és a HONDA BF 100 motor teljes szervize megtörtént tavalyi év elején gyári olajakkal és alkatrészekkel, anódokkal (Csepregiéktől).

A hajó szinte minden extrát tartalmaz, teljesség igénye nélkül: Rozsdamentes acél orrkorlát, 4 kikötő bika, 3 vontató gyűrű, fürdőlétra, komplett párnázat, beépített asztaltartó készlet asztallappal, 150 műanyag üzemanyagtank, teljes fenékvíz szivattyú rendszer, 50 Literes édesvíztartály, cockpit zuhany, mosogató-csapteleppel, kivilágított compass (iránytű), hajótest ablakok, navigációs fény, segédmotortartó állvány, állítható pilótaszék, teljes elektromos kiépítés kapcsolókkal és egy halradarral, navigációs fények,LED-es kabinvilágítás, kormánymű kábellel, zárható plexi ajtó a kabinon, csúszásmentes járófelületek, vízelvezetők a cockpitban, tároló rekeszek, oldal zsebek, horgonycsörlővel, horgony kivezetővel és vízelvezetős horgonykamrával,elektromos hűtővel, édesvízi mosogatóval, tűzhellyel, új dupla akkumlátorral, teljes variálható ponyvázat, cocpit takaró, teljes magyar felszereléssel,fenderek-fendertartók,horgászbot tartók, stb…

Tartozék még: ráfutó fékes gyári Ellebi 21 hajószállító ?????????kg teherbírással,

A hajó irányára: 7.999.000.-Ft

Elérhetőség: 06/20-956-6206

Kapcsolatfelvétel

Kérem írja be, mennyi 5+3=? (Humán teszt)

Kategória Motorcsónak 5 m-től Évjárat 2012 Motor márka, hengerűrtartalom Honda Bf 100 Hozzáadva júl 17, 2023 Nézettség 261
Multi Yacht
Hírös Yacht
Maritime Hajósbolt
Cégteszt
Hajobazar.hu A hajós közösség apróhirdetési portálja.