Eladó Ultramar Shaft 600 7990000

Eladóvá vált egy kitünő állapotú Ultramar Shaft Cabin, DF 150 Le-s Külmotorral !!

A hajó kitünő választás túrázásra, nappali hajózásra, horgászatra és az éjszakai szállásra egyaránt. A hajó hatalmas orr kiülőjén napozhatunk vagy akár pergető horgászhatunk is. A teljes hossza 6,4 méter, a szélessége 2,45 méter amely olyan harmonikus térelosztással van kialakítva mind a fedett, mind pedig a zárt és nyitott részeiben, hogy a család minden tagja élvezni tudja! Ezt a méretet még személyautóval is normálisan lehet szállítani közúton.
A hajó könnyedén siklik a vízen ami annak is köszönhető, hogy a hullámokat a pilótaüléstől kicsit hátrább vezeti ki és ez által 50 tengeri csomós sebesség fölé tud menni.

A hajó D-3tmf 6-os kategóriás azaz Tengeren 5,56km-es körzetben használható, amennyiben felszereljjük VHF rádióval amelynek a kiépítése meg van D- 6tmf-re azaz 11,12km-es körzetben használható Tengeren!

A hajótestet 1994-ban Franciaországban a Chantier Naval ULTRAMAR gyárban készítették és egy új generációs SUZUKI DF 150 négyütemű motorral (a motor 2012/2015-ös )!! A hajónak és a motornak minden eredeti papírja meg van és Magyar hajólajstrom számmal rendelkezik. A hajótest teljesen ozmózis mentes és a SUZUKI DF 150 motor teljes szervize megtörtént idén év elején gyári olajakkal és alkatrészekkel, anódokkal (Csepregiéktől). A hajó a mai napig használatban van a családban.

A hajó szinte minden extrát tartalmaz, teljesség igénye nélkül: Rozsdamentes acél orrkorlát, 4+2 bujtatott kikötő bika, 3 vontató gyűrű, fürdőlétra, komplett párnázat, beépített asztaltartó készlet asztallappal, 150 Literes acél üzemanyagtank, teljes fenékvíz szivattyú rendszer, 50 Literes édesvíztartály, cockpit zuhany, kivilágított compass (iránytű), hajótest ablakok, radarhíd navigációs fénnyel, segédmotortartó állvány, állítható pilótaszék, teljes elektromos kiépítés kapcsolókkal és egy Navigációs/halradarral, navigációs fények,LED-es kabinvilágítás, szervós kormánymű, zárható plexi ajtó a kabinon, csúszásmentes járófelületek, vízelvezetők a cockpitban, tároló rekeszek, oldal zsebek,Marlin 1500W elektromos horgonycsörlővel, horgony kivezetővel és vízelvezetős horgonykamrával, új dupla ú akkumlátorral, teljes variálható ponyvázat, cocpit takaró, teljes magyar felszereléssel,fenderek-fendertartók,horgászbot tartók, stb…

Tartozékok: ráfutó fékes Valkai 21 hajószállító 1300kg teherbírással,

A hajó irányára: 7 990 000.-FtElérhetőség: 06/30-949-5435 [email protected]

Kapcsolatfelvétel

Kérem írja be, mennyi 5+3=? (Humán teszt)

Kategória Motorcsónak 5 m-től Évjárat 2012 Motor márka, hengerűrtartalom Suzuki DF 150 2800cm3 Hozzáadva szept 26, 2022 Nézettség 324
Multi Yacht
Hírös Yacht
Maritime Hajósbolt
Cégteszt
Hajobazar.hu A hajós közösség apróhirdetési portálja.