Garmin hajós navigáció 155000

4,3 hüvelykes színes kijelző billentyűzet vezérléssel
Kapható jelátalakítóval vagy anélkül, nagy szélességű CHIRP, 250 W és Garmin CHIRP ClearVü™, 500 W
Előre betöltött világméretű alaptérkép általános referenciaként
Tartalmazza a Quickdraw Contours egyedi HD térképkészítő szoftvert
A belső 5 Hz-es GPS másodpercenként 5-ször frissíti a pozíciót és az irányt
Itt az ideje, hogy elkezdjen horgászni a CHIRP szonár erejével. A könnyen telepíthető, könnyen használható 4,3 hüvelykes echoMAP CHIRP 42dv jelátalakítóval vagy anélkül is elérhető a nagy szélességű CHIRP szonárhoz és a Garmin CHIRP ClearVü-hez, a vízen a legtisztább pásztázó szonárhoz. Tartalmazza a Quickdraw Contours szoftvert, amellyel azonnal létrehozhatja saját HD-térképeit 1 méteres kontúrokkal horgászat közben. A belső 5 Hz-es GPS másodpercenként 5-ször frissíti a pozíciót és az irányt. A vezetékek közvetlenül a tartóba csatlakoznak, lehetővé téve az eszköz gyors telepítését és eltávolítását a tápellátásról és a konzolról. A kereszttartó és a trolling motor rögzítői mellékelve.
A Garmin ClearVü pásztázó szonár szinte fényképes képet ad arról, ami a hajója alatt halad el. Tisztán látja a szerkezetet, a víz alatti tárgyakat és a halakat. A hagyományos Garmin HD-ID™ szonár és a ClearVü pásztázó szonár 1 jelátalakítóban van kombinálva. HD-ID támogatást is nyújt a Minn Kota® és MotorGuide® trolling motorokhoz integrált jelátalakítókkal.
Egyetlen microSD™ kártyanyílás bővíthető memóriát biztosít olyan kiegészítő térképek vásárlásához, mint a BlueChart® g2, BlueChart® g2 Vision® , LakeVü HD vagy LakeVü HD Ultra . A LakeVü HD Ultra és a BlueChart g2 Vision exkluzív Garmin Auto Guidance technológiát kínál, amely a forró pontokhoz irányítja Önt azáltal, hogy a képernyőn azonnal létrehoz egy útvonalat a hajó specifikációi alapján, amelyet követhet, hogy elkerülje a sekély vizet és más térképezett akadályokat.

Továbbfejlesztett automatikus irányítás
Csak adja meg azt a helyet, ahová szeretne menni, és a szabadalmaztatott Garmin Auto Guidance² technológia azonnal megkeresi a releváns térképeket, és létrehoz egy virtuális útvonalat a kijelzőn, amely segít elkerülni az alacsony hidakat, a sekély vizet és más térképezett akadályokat.

Kapcsolatfelvétel

XI. Fehérvári út 06204111111

Kérem írja be, mennyi 5+3=? (Humán teszt)

Kategória Felszerelés, alkatrész Hozzáadva júl 4, 2022 Nézettség 245
Multi Yacht
Hírös Yacht
Maritime Hajósbolt
Cégteszt
Hajobazar.hu A hajós közösség apróhirdetési portálja.