SELVA 7.1 Cabin Plus Cruiser készleten 225 lóerős motorral 28900000

SELVA MARINE 7.1 Cabin Cruiser hajó 2024-es model készletre érkezett.
A kabin belsejét alapos tanulmányozás után alakította ki a gyártó . Egy nagy, központi kétszemélyes ágy van a hajó orrban, alatta tárolókat, felette nagy oldalzsebeket, fényeket, ablakot és egy tetőablakot a belső szellőztetéshez, de mindenekelőtt a külön WC helység kézmosóval, a főzősarok mosogatóval . Ezen kívül beépített hűtővel rendelzeki a hajó
A fedélzet Tágas és kényelmes méretéhez képest nagyon nagy közlekedőkkel, és egy óriási napozó résszel ami könnyedén átalakítható egy társalkodó részre vagy ebédlőnek is jól használható a nagy piknik asztalnak köszönhetően.
Inox Bimini tetővel és teljes körponyvával így a hajó hermetikusan lezárható így akár egy viharos napon is
A kabin tetején nagy orr napozó található .
Valamint Hátsó fürdő platform tovább növeli a kényelmet a vízbe menetelnél és a ki és beszállásnál .
Ezen kívül SeaDeck fedélzet borítás található a hajó fedélzetén és a fürdőplatformon ami a kényelmet és az esztétikát szolgálja.
Motorizáció SELVA/YAMAHA Beaked Whale EFI 225 lóerős motorrel, elektromos gázkarral , acél propellerrel . ( maximum motorizáció erre a hajóra , így a sebesség is garantáltan megfelelő lesz )

Ára : 28.900.000 Ft + ÁFA

Kapcsolatfelvétel

1173 Budapest Kaszáló útca 47 +36305218547 http://www.multiyacht.hu

Kérem írja be, mennyi 5+3=? (Humán teszt)

Kategória Motorcsónak 5 m-től Évjárat 2023 Motor márka, hengerűrtartalom SELVA MARINE Hozzáadva júl 7, 2023 Nézettség 64
Multi Yacht
Hírös Yacht
Maritime Hajósbolt
Cégteszt
Hajobazar.hu A hajós közösség apróhirdetési portálja.