Jeanneau Sun Odysssey 349 79900€

Első tulajdonostól eladó 2015-ös hajó, modern és szép megjelenéssel. Biztonságos, és kategóriájában az egyik legjobb sebességű hajó. A hajó érvényes magyar papírokkal. Beépített motorja 21LE irányváltóval. 6+2 férőhely (3×2 a kabinokban, +2 a közös térben).
5340kg tömegű, és 1,49 m merülési minimummal rendelkezik. Raymarine Autopilot, chart plotter, sebességmérő, mélységmérő dupla kijelzővel szerelve, amely WiFi -ről vezérelhető.

Okos, és átgondolt megoldások teszik a hajóbelsőt tágassá, és élhetővé. Ezek miatt lesz a belső tér letisztult és elegáns kialakítású. A három kabin világos, és kényelmes, a hajóban két víztartály kapott helyet. A bel térben találunk egy tágas közös teret, és egy funkcionális konyhát, amelyben tűzhelyet, sütőt, hűtöt találunk. A hajó VHF rádióval, antennával. Bluetooth zenelejátszóval/rádióval felszerelve, amit akár a Cockpit-ből is vezérelhetünk. valamint, távcső, és lobogók, Barométer, horseshoe bója, iránytű is a felszerelés részét képzik.

A két részes szinkronkormány teszi jól manőverezhetővé, valamint a két kormányos megoldás a nagy jachtokra jellemző kinézetet biztosít. A nagy kokpittel lesz igazán kényelmes és elegáns a fedélzet. Ez a hajóméret ideális a Balatonra. Lehajtható fürdőplatform kényelmessé teszi a vizes kikapcsolódást. Minden kabinban 220V -os dugalj található, amely megfelelő kényelmet biztosít. Családi kirándulásokra a belső tér elrendezése miatt rendkívül alkalmas. Vitorlázatának mérete átgondolt, a fedélzet ésszerű kialakítása miatt minimális erőfeszítéssel működtethető.

A hajó chartel management rendszerben van, és ha szükséges megoldható ennek a továbbvitele is. A hajó Horvátországban van jelenleg, és az átvétel leghamarabbi időpontja 2020 Október. Igény esetén Horvát vállalatot is tudunk a hajó mellé eladni.

Extrák:
– Betekerős Górsz illetve Foch vitorla
– Horgonycsörlő, és pót horgony
– Sebesség-, Mélységmérő dupla kijelzővel (WiFi-ről vezérelhető)
– Tűzhely, Sütő, Hűtő, Mikrohullámú sütő helye
– VHF rádió + antenna
– Bluetooth zenelejátszó/rádió
– Cockpit table
– Orrsugár kormánnyal
– Körben dörzsléccel szerelve
– 7 fender (6 oldalt, 1 hátul)
– Sprayhood , Bimini mely LED világítással van ellátva
– Teljes tengeri felszerelés (10 mentőmellény), Gumicsónak
– Lifelines életmentő patkó kötél
– Horseshoe bója
– Barométer
– Távcső, iránytű, lobogók
– Fürdőplatform
– Teljes chartel felszerelés
– Raymarine Autopilot

Kapcsolatfelvétel

Kérem írja be, mennyi 5+3=? (Humán teszt)

Kategória Vitorlás hajó 25 lábtól Évjárat 2015 Hozzáadva dec 6, 2019 Nézettség 1581
Multi Yacht
Hírös Yacht
Maritime Hajósbolt
Cégteszt
Hajobazar.hu A hajós közösség apróhirdetési portálja.