Jeanneau Sun Odysssey 349 85000€

Első tulajdonostól eladó 2015-ös hajó, modern és szép megjelenéssel. Biztonságos, és kategóriájában legjobb sebességű hajó. A hajó érvényes magyar papírokkal. Beépített motorja 21LE irányváltóval. 6+2 férőhely (3×2 a kabinokban, +2 a közös térben). 5340kg tömegű, és 1,49 m a tőkesúly hossza . Raymarine Autopilot, chart plotter, sebességmérő, mélységmérő dupla kijelzővel szerelve, melyek iPad / iPhone készülékről vezérelhető.
Okos, és átgondolt megoldások teszik a hajóbelsőt tágassá, és élhetővé. Ezek miatt lesz a belső tér letisztult és elegáns kialakítású. A három kabin világos, és kényelmes. A bel térben találunk egy tágas közös teret, és egy funkcionális konyhát.
A két részes szinkronkormány teszi jól manőverezhetővé, valamint a két kormányos megoldás a nagy jachtokra jellemző kinézetet biztosít. A nagy kokpittel lesz igazán kényelmes és elegáns a fedélzet. Ez a hajóméret ideális a Balatonra. Lehajtható fürdőplatform kényelmessé teszi a vizes kikapcsolódást. Családi kirándulásokra a belső tér kialakítása miatt rendkívül alkalmas. Vitorlázatának mérete átgondolt, a fedélzet ésszerű kialakítása miatt minimális erőfeszítéssel működtethető.
A tengeri kategóriával rendelkező hajó. A hajó charter management rendszerben van, és ha szükséges megoldható ennek a továbbvitele is. A hajó Horvátországban van jelenleg, és az átvétel leghamarabbi időpontja Október. Igény esetén Horvát vállalatot is tudunk a hajó mellé eladni.
Extrák:
– Orrsugár kormánnyal
– Körben dörzsléccel szerelve
– Sprayhood
– Bimini
– Gumicsónak
– Teljes charter felszerelés
– Raymarine Autopilot

Kapcsolatfelvétel

06309...06309622867Szám mutatása

Kérem írja be, mennyi 5+3=? (Humán teszt)

Kategória Vitorlás hajó 25 lábtól Évjárat 2015 Hozzáadva okt 17, 2019 Nézettség 551
Multi Yacht
Hírös Yacht
Maritime Hajósbolt
Cégteszt
Hajobazar.hu A hajós közösség apróhirdetési portálja.