Saver Manta 620 Cabin, 125 Le-s Mercury motorral 2321

Eladóvá vált egy kitünő állapotú Saver Manta 620 Cabin, 125 Le-s Mercury motorral!!

A hajó kitünő választás túrázásra, nappali hajózásra, horgászatra és az éjszakai szállásra egyaránt. A hajó hatalmas orr kiülőjén napozhatunk vagy akár pergető horgászhatunk is. A teljes hossza 6,4 méter, a szélessége 2,45 méter amely olyan harmonikus térelosztással van kialakítva mind a fedett, mind pedig a zárt és nyitott részeiben, hogy a család minden tagja élvezni tudja! Ezt a méretet még személyautóval is normálisan lehet szállítani közúton.
A hajó könnyedén siklik a vízen ami annak is köszönhető, hogy a hullámokat a pilótaüléstől kicsit hátrább vezeti ki és ez által 35 csomós sebesség fölé tud menni.

A hajót 2003-ban Olaszországban a SAVER gyárban szerelték össze egy új generációs Mercury 125 ELPTO kétütemű motorral (a motor is 2003-as)!! A hajónak és a motornak minden eredeti papírja meg van és Magyar hajólajstrom számmal rendelkezik. A hajótest teljesen ozmózis mentes és a Mercury motor teljes szervize megtörtént idén év elején gyári olajakkal és alkatrészekkel, anódokkal (Csepregiéktől). A hajó a mai napig használatban van a családban.

A hajó szinte minden extrát tartalmaz, teljesség igénye nélkül: Rozsdamentes acél orrkorlát, 4+2 bujtatott kikötő bika, 3 vontató gyűrű, fürdőlétra, komplett párnázat, beépített asztaltartó készlet asztallappal, 150 Literes acél üzemanyagtank, teljes fenékvíz szivattyú rendszer, 50 Literes édesvíztartály, cockpit zuhany, mosogató-csapteleppel, kivilágított compass (iránytű), hajótest ablakok, radarhíd navigációs fénnyel, segédmotortartó állvány, állítható pilótaszék, teljes elektromos kiépítés kapcsolókkal és egy Raytheon Fishfinder L365 halradarral, navigációs fények,LED-es kabinvilágítás, kormánymű kábellel, zárható plexi ajtó a kabinon, csúszásmentes járófelületek, vízelvezetők a cockpitban, tároló rekeszek, oldal zsebek,Lofrans Quick elektromos horgonycsörlővel, horgony kivezetővel és vízelvezetős horgonykamrával,elektromos WC-vel, új dupla varta akkumlátorral, teljes variálható ponyvázat, cocpit takaró, teljes magyar felszereléssel,fenderek-fendertartók,horgászbot tartók, stb…

A hajó irányára: 5 200 000.-Ft

Elérhetőség: 06/30-949-5435 [email protected]

Kapcsolatfelvétel

Kérem írja be, mennyi 5+3=? (Humán teszt)

Kategória Motorcsónak 5 m-től Évjárat 2003 Motor márka, hengerűrtartalom Mercury 125 EPTO Hozzáadva Sze 9, 2019 Nézettség 247
Multi Yacht
Hírös Yacht
Maritime Hajósbolt
Cégteszt
Hajobazar.hu A hajós közösség apróhirdetési portálja.