Oldenburg 17 típusú, kabinos, Volvo-Penta motoros hajó 1650000

Sződliget, 2133 Magyarország

Oldenburg 17 típusú, rendszeresen karbantartott, megbízható, kedvező fogyasztású motoros kishajó eladó. Érvényes magyar okmánya van, mely az én nevemre szól. Rendszám nélküli utánfutó van hozzá, mely az árban benne van.

Teljes műszerezettség, mely egytől egyig működik, fordulatszámmérő, olajnyomás mérő, hőfok mérő, töltés visszajelző, üzemanyagszint-jelző. Tartozéka még egy elektromos horgonycsörlő, és egy pár hónapos bimini tető. A hajó az összes kötelező felszerelést tartalmazza hiánytalanul. A hajón szinte új az akkumulátor, 2 db hidraulika cső, relé, önindító, ezek az utóbbi 1-2 évben kerültek kicserélésre gyári alkatrészekkel.
Méretéhez képest meglepően tágas, a kabinban kényelmesen lehet ülni, a hozzá tartozó kiegészítőkkel asztalt lehet felállítani vagy éppen fekhellyé alakítani a belsejét. A kabin ülései alatt végig tároló rekeszek találhatóak rengeteg pakolási lehetőséggel, túrázni kifejezetten ideális.

A hajó szépen működik, nincs javítanivaló rajta, nyilván nem makulátlan, hiszen nem a szalonból jött ki, de korához képest kifejezetten jó állapotú a motor is és a hajtás is, valamint a hajótest sem szorul felújításra. Az új tulajdonos a hajót egyszerűen csak vízreteszi és használja. A hajón jelenleg a vezetőülés nincs rajta, mivel én szeretek lehorgonyozni mindenféle szép helyen és a hajón kempingezni, így nekem kellett a hely mászkálni. Az ülés, a talp és a cső is természetesen megvan és odaadom, ha az új tulajdonos ülve szeretné vezetni, akkor 8 csavar kérdése csak a dolog. Részemre állva is élvezetes volt. Továbbá az előző tulajdonos a félkabinos hajóra utólag csinált egy olyan kis szerkezetet, mellyel zárhatóvá vált a hajó. Én kivettem, nekem a gyári állapot jobban tetszik, de ezt is odaadom igény szerint.

A hajó Sződligeten tekinthető meg.

Eladás oka egyszerű, túrahajózás után a sporthajózást szeretném kipróbálni. Csere is érdekel hasonló árkategóriában értékegyeztetéssel 5-6 személyes kabin nélküli sporthajó (pl Fletcher).

Videó a hajóról itt tekinthető meg:

Kapcsolatfelvétel

06-30-489-8429

Kérem írja be, mennyi 5+3=? (Humán teszt)

Kategória Motorcsónak 5 m-től Hozzáadva aug 14, 2017 Nézettség 7013
Multi Yacht
Hírös Yacht
Maritime Hajósbolt
Cégteszt
Hajobazar.hu A hajós közösség apróhirdetési portálja.